Log in om uw reserveringen te beheren. Heeft u nog geen account? Maak er een aan!

Spanhoek Boutique Hotel

Spanhoek Boutique Hotel

Spanhoek Boutique Hotel is op 9 november 2007 geopend in downtown Paramaribo, waarmee het eerste  boutique hotel in hartje stad een feit was. Het hotel ligt op zo’n 45 minuten rij-afstand van de internationale luchthaven in Suriname. Met zijn 23 kamers, elk apart en uniek ingericht, is het Spanhoek Boutique Hotel terecht dé accommodatie die beantwoord aan de eisen van de hedendaagse reiziger. Twee Executive suites en een penthouse met zicht op oud Paramaribo maken ook deel uit van het aantal kamers. Doordat er met mooi Surinaams hout is gewerkt, wordt een extra dimensie gecreëerd aan dat warm gevoel van thuis.

Adres

Domineestraat 2
Centrum, Paramaribo
Suriname

Informatie

Het buffet ontbijt is inbegrepen in het kamertarief, welke op het Spanato terras wordt geserveerd van 06:30 uur tot 10:00 uur.

Kinderen jonger dan 11 jaar verblijven kostenloos.

Reserveringen worden aangehouden tot 18:00 uur van die dag zelf. na 18:00 uur komt de reservering te vervallen. Indien u wegens omstandigheden zich pas na 18:00 u kunt aanmelden dient u dit tijdig door te geven zodat de reservering voor u wordt aangehouden.

Ingeval van No-show wordt er een overnachting in rekening gebracht.

Warm en koud water, Rookmelder, Waterkoker, Kluis, Telefoon, Kabel-televisie, Bureau met stoel, Wifi, Parkeerterrein (1x24 uur bewaking), Shopping arcade, ATM machine, Cambio (Geldwisselkantoor).

BezienswaardigheidAfstand
   

Daar het hotel in hartje stad is opgetrokken liggen er diverse ontspanningsgelegenheden in de buurt. Verder zit het op loopafstand van diverse toeristische bezienswaardigheden w.o. de kathedraal, hervormde kerk, postkantoor, moskee en synagoge. Uiteraard zijn er ook andere eetgelegenheden en diverse casino’s in de buurt.


Plaats een reservering

Selecteer een reserveringsperiode

Kamers Volwassenen Kinderen

Samenvatting van uw selectie

Er zijn geen accommodaties beschikbaar in de gekozen periode.


Uw opmerkingen

U dient in te loggen om een reservering te plaatsen.

Inloggen

- Wachtwoord vergeten?
- Registreren


Wijken in Suriname


 
Site Map