Log in om uw reserveringen te beheren. Heeft u nog geen account? Maak er een aan!

Mesdag Appartementen

Mesdag Appartementen

Ons Appartementen complex is voorzien van Studio Appartementen, 2 kamer appartementen ( 1 slaapkamer ) en 3 kamer appartementen ( 2 slaapkamers).

 

Al onze appartementen zijn volledig gemeubileerd, voorzien van een tweepersoonsbed, keukeninventaris, airconditioning en een eigen badkamer en toilet met warm en koud water. Tevens kan er vrij gebruik worden gemaakt van onze Wifi verbinding. Verschillende appartementen hebben tevens een eigen wasgelegenheid, waaronder Appartement, 3, 8A en 9 niet, die alsnog voorzien zijn van een gezamenlijke wasruimte.

Adres

Mesdagstraat 15
Maretraite, Paramaribo
Suriname

Informatie

Om lekker bij te komen van een lange dag kunnen mensen plaats nemen in onze pina hut op het terrein. Het terrein is tevens voorzien van genoeg parkeergelegenheid.

Wasruimte
Op de begane grond van het complex is een wasruimte met wasmachine en 2 spoelbakken aanwezig. De appartementen en studio's die niet voorzien zijn van wasmachines, kunnen vrijblijven gebruik maken van deze faciliteit.

Warm- en koud water, airco
Alle appartementen zijn voorzien van warm-en koud water en airconditioning.  

Pinahut
De in de tuin gelegen pinahut is handgemaakt door Indianen en een lekkere plek waar u kunt relaxen in de schaduw. Liggend in de hangmat kunt u genieten van een verkoelend briesje en mooie vogelgeluiden. 

Bewaking
De beheerder van Mesdag Appartementen woont permanent in het complex. 

Parkeerplaatsen
Binnen het complex zijn een aantal parkeerplaatsen aanwezig waar vrijblijvend gebruik gemaakt van kan worden. Ook rondom de appartementen is er voldoende gelegenheid voor het parkeren van een auto. De parkeerplaats is afgesloten met een elektrische poort. 

Omgeving
Op loopafstand van het complex zijn diverse supermarkten, kledingzaken en eetgelegenheden te vinden. Op ongeveer 7 minuten lopen bevindt zich de Maretraite Mall, een winkelcentrum met een ruim aanbod aan winkels en eetgelegenheden. 

Bushalte
Wanneer u een bezoek wilt brengen aan het centrum van Paramaribo, kunt u tegen een gunstige prijs de bus nemen. De bushalte bevindt zich op de hoek van de Mesdagstraat. 

 

Transportservice Johan Adolf Pengel International Airport
De reistijd van Mesdag Appartementen naar Johan Adolf Pengel International Airport bedraagt ongeveer 1,5 uur. Wij bieden tegen een aantrekkelijk tarief de mogelijkheid om u op te halen en weg te brengen naar het vliegveld. Graag geruime tijd van te voren ons een bericht sturen indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. 

Te bereiken op: 00597 8999 356  / 00597 851 0924

of mailen naar info@mesdagappartementen.nl

.

BezienswaardigheidAfstand
 .  

Plaats een reservering

Selecteer een reserveringsperiode

Kamers Volwassenen Kinderen

Samenvatting van uw selectie

Er zijn geen accommodaties beschikbaar in de gekozen periode.


Uw opmerkingen

U dient in te loggen om een reservering te plaatsen.

Inloggen

- Wachtwoord vergeten?
- Registreren


Wijken in Suriname


 
Site Map