Log in om uw reserveringen te beheren. Heeft u nog geen account? Maak er een aan!

Over BookingSU

De missie van BookingSU.com

Op BookingSU.com streven we ernaar om een volledige, actuele en overzichtelijke weergave te geven van kwalitatieve hotels, appartementen, vakantiewoningen en resorts in Suriname. Hiernaast zijn we ook een beoordelingssite waar men een accommodatie een beoordeling kan geven.

Volledigheid, actualiteit en overzichtelijkheid zijn de 3 kernwaarden van BookingSU.com.

Volledigheid
Ons streven om steeds een zo volledig mogelijk overzicht te geven van kwalitatieve hotels, appartementen, vakantiewoningen en resorts in Suriname betekent dat we de Surinaamse markt goed in de gaten houden op nieuwe accommodaties. Doordat we in Suriname zijn gevestigd kunnen we de ontwikkelingen op het gebied van hotels, appartementen, vakantiewoningen en resorts goed in de gaten houden. Bovendien zijn we gemakkelijk te bereiken voor eigenaren die hun accommodatie op BookingSU.com vermeld willen zien.

Actualiteit
Onder actualiteit verstaan we dat we een beschrijving willen geven van een accommodatie die up-to-date is. Onze accountmanagers hebben regelmatig contact met de eigenaren van accommodaties om eventuele veranderingen in de accommodatie zoals extra faciliteiten, extra kamers, tours, etc. mee te nemen in de beschrijving van de accommodatie op BookingSU.com

Overzichtelijkheid
We willen accommodaties op BookingSU.com zo overzichtelijk mogelijk weergeven. Dat begint bij een heldere beschrijving van de accommodatie. Hiernaast vinden we het belangrijk dat men zich een goed beeld kan vormen van de omgeving van de accommodatie en de bezienswaardigheden in de buurt van de accommodatie, Verder moet men een accommodatie kunnen zoeken op naam, per wijk, per district en daarna kunnen filteren op de verschillende faciliteiten zoals Wi-Fi, airco, airport service, etc.


Beoordeling van accommodaties
Het beoordelen van hotels, appartementen, vakantiewoningen en resorts in Suriname vinden wij bij BookingSU.com erg belangrijk! Een beoordeling van een gast zien wij als een kompas voor de eigenaar van een accommodatie. Zit men met de accommodatie in al zijn facetten op het juiste spoor of zijn er nog zaken die voor verbetering vatbaar zijn? 


Last-minute boekingen
BookingSU.com kan u ook van dienst zijn met last-minute boekingen. De intensieve contacten die we hebben met de verschillende accommodaties in Suriname zorgen ervoor dat we vrij snel kunnen schakelen en op het laatste moment nog een boeking voor u kunnen verzorgen.   


Bent u eigenaar van een hotel, appartement, vakantiewoning of resort in Suriname?

Als eigenaar van een accommodatie in Suriname streeft u uiteraard naar een volle bezetting en tevreden gasten. BookingSU.com kan een belangrijke rol spelen bij het vinden naar gasten voor uw verblijf. Door de beoordelingen van gasten krijgt u feedback wat u er evt. aan kunt doen om uw accommodatie aantrekkelijker te maken voor toekomstige gasten. 

Wilt u uw accommodatie ook vermeld zien op BookingSU.com? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!


Inloggen

- Wachtwoord vergeten?
- Registreren


Wijken in Suriname


 
Site Map