Log in om uw reserveringen te beheren. Heeft u nog geen account? Maak er een aan!

FAQ

 

Een hotel, appartement, vakantiewoning of resort zoeken

Vraag: Hoe vind ik een hotel, appartement, vakantiewoning of resort in Suriname?
Antwoord: U dient eerst een tabbladen boven te kiezen om aan te geven of u een hotel, appartement, vakantiewoning of resort zoekt. Op de betreffende pagina vult u de naam van uw bestemming, het aantal personen en de aankomst en vertrekdata in waarna u een lijst met beschikbare accommodaties voor die periode te zien krijgt. 

Vraag: Hoe kom ik erachter waar een accommodatie ligt?
Antwoord: Op elke pagina van een accommodatie staat onder tabblad Locatie een plattegrond. Hier ziet u de locatie van de accommodatie.

Vraag: Hoe vind ik een hotel, appartement , vakantiewoning of resort in een bepaalde prijsklasse?
Antwoord: Als u wilt zoeken op een bepaalde prijsklasse dan vult u eerst de plaats en uw aankomst en vertrekdatum in. Vervolgens drukt u op zoeken. U krijgt dan een lijst te zien met beschikbare accommodaties. Met behulp van de filters aan de linkerkant kunt u uw maximale prijs aangeven.

Een hotel, appartement, vakantiewoning of resort boeken
Wanneer u een accommodatie heeft gevonden die u graag wilt reserveren dan kunt u bij de betreffende accommodatie klikken op: Neem contact op met de eigenaar. U krijgt een formulier te zien waarin uw accommodatie en kamerselectie in staat en waar u evt. aanvullende wensen kunt aangeven. Wanneer u op Verstuur klikt komt dit formulier bij ons aan waarna we contact gaan opnemen met de accommodatie om te informeren of uw reservering omgezet kan worden in een definitieve boeking.
Indien er beschikbare plaatsen zijn bij de accommodatie volgens  uw wensen dan sturen wij een email naar u met een betaallink zodat u via iDEAL of creditcard kunt betalen. Nadat we uw betaling hebben ontvangen krijgt u een bevestiging van de boeking.


Inloggen

- Wachtwoord vergeten?
- Registreren


Wijken in Suriname


 
Site Map