Log in om uw reserveringen te beheren. Heeft u nog geen account? Maak er een aan!

Excursies Suriname

Suriname staat bekend om de schitterende ongerepte natuur, de heerlijke Surinaamse keuken, de vriendelijke en gastvrije bevolking en de veelzijdige geschiedenis. Deze kenmerken komen allemaal terug in ons ruime aanbod aan tours in Suriname. Wilt u een spannende expeditie maken, een dagje relaxen in een heerlijke kreek of kennis maken met de diverse culturen en tradities, alles is mogelijk. De verschillende touroperators zoals Purity Tours & Services maakt tours op maat zodat alles naar uw wens is.
 
In en rondom Paramaribo kunt u diverse dagtrips boeken. Verken de historische binnenstad met de  Citytour. U kunt een bijzondere bedevaart maken naar Batavia, een Surinaamse kookcursus volgen, een sportief dagje wandelen en kajakken, de oude koloniale plantages bezoeken of een heerlijk dagje relaxen buiten de stad. Er is een ruim aanbod voor iedereen.
 
Tijdens de meerdaagse tours kunt u kennismaken met de districten in Suriname, zoals Nickerie, Sipaliwini en Marrowijne. Van februari tot en met augustus kunt u de zeeschildpadden zien die jaarlijks 's nachts hun eieren komen leggen op de stranden bij Galibi en Matapica. Maak kennis met de cultuur en tradities van de Marrons of Indianen tijdens een trip naar het binnenland of ga op een avontuurlijke expeditie naar het Amazonegebied. Aan u de keus!
 
Voor de avonturiers zijn er ook reizen naar Frans Guyana en Guyana. Beide landen zijn vrijwel onbekend bij veel toeristen maar beschikken over verschillende mooie en bijzondere plaatsen. In Frans Guyana ligt de eilandengroep Devil's Island, beter bekend door de gevangenis Bagno. Hier wist Henri Charriere (Papillon), als één van de weinige te ontsnappen. In Guyana vinden we de indrukwekkende Kaieteurfalls, deze watervallen behoren tot één van de grootste ter wereld. Mocht u niets willen missen dan kunt u Suriname, Frans - Guyana en Guyana natuurlijk ook combineren in een rondreis.
 
Ook voor overige tours en excursies kunt u bij de touroperators  terecht. Er worden groepsreizen, expedities, incentives en themareizen georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een educatieve, culturele of spirituele tour, die in overleg op maat kan worden gemaakt.
 
 
 
Bron: puritytours

Inloggen

- Wachtwoord vergeten?
- Registreren


Wijken in Suriname


 
Site Map